8. listopadu 2013

Prometheus


    Ahoja, včera jsem byla v kině na filmu Prometheus. Režizér je Ridley Scott, ten stejnej, co má na svědomí Vetřelce. Ale, abych tak řekla, tento film za moc nestál. Odehrávalo se to v budoucnosti vzdálené několik desetiletí a vlastně to bylo o tom, že nějákej pár archeologů, nebo co byli vlastně zač, objevil, že někde jinde ve vesmíru jsou nějácí, co je vlastně stvořili.
   Tento pár archeologů spolu s několika dalšími vybranými jedinci a robotem Davidem se vydává na cestu vesmírnou lodí jen, aby zjistili, že měsíc, na kterém přistáli vůbec není domovskou planetou těch, co stvořili lidstvo.
   Našli tam spoustu mrtvol a pak smrtící parazity. Parazity, kteří byli původně vytvořeni jako zbraň proti lidstvu. Zbraň určená ke zničení toho, co bylo vytvořeno. Na měsíci se také nacházeli lodě (vesmírnné), které měly 'tvůrce' dopravit na zem i s tou zbraní.
   Robot David potom objeví jednoho z těch tvůrců v nějákém kryogenním spánku, nebo něco takového. Potom se do toho zaplete jejich zaměstnavatel, který byl na lodi taktéž. David ho vezme k tomu spícímu 'tvůrci' a pak ho probudí. Jak na potvoru se ale pán mimozemšťan nechce vybavovat a místo toho se rozhodne dokončit destrukci Země. Ale to se mu nepovede, protože ho schlamstne jeho vlastní zbraň. xD
   A to byla vlastně asi tak ta nejlepší část filmu.

   Jo, a ještě jedna věc. Kdyby ti mimozemšťani měli hadí nosy, tak vypadají jako slušně namakanej voldemort. xD To je další vtipný aspekt filmu. Ale jak říkám, je to slabý odvar vetřelce. Navíc to ukončili tak, že to vypadá, že to ještě ke všemu bude mít pokračování.
   No, ale toho se já účastnit nebudu. Toto mi bohatě stačilo. Sem se v jistých místech filmu dokonale nudila. Ne, já si radši počkám až v kinech bude další díl Resident Evil, na který jsem viděla ukázky! To bude jiný kalibr!
   Ale na druhou stranu, film byl ve 3D, takže se to dalo. Ale znova bych to vidět nechtěla. To bych asi už nepřežila. Nebo bych u toho rovnou usnula.
   Ne, že bych vás od filmu chtěla naprosto odradit, ale ono to opravdu za moc nestálo.

Žádné komentáře:

Okomentovat