8. listopadu 2013

Wings of Destiny

Ahoj, dnes pro vás mám článek o hře Wings of Destiny, což je online RPG (Aspoň myslim, že se to dá nazvat RPG), kde se setkávají hráči z celého světa. Hra je ve stylu fantasy a i když se vám na první pohled může zdát trošku divná, pravdou je, že je udělaná hodně dobře a zhruba po prvních pěti minutách hraní se budete skvěle orientovat.

Hra nabízí hlavní příběh, o kterém se moc rozepisovat nebudu, snad jen krom toho, že úkoly pro něj jsou vždy na levely 20, 25, 30, 35 a tak dále. Ze začátku to půjde celkem rychle, zhruba až do toho třicátého levelu jste schopní to vlastně přehrát za hodinku, možná ani to ne. Potom se to zpomalí, protože budete na postup do dalšího levelu potřebovat mnohem více zkušeností a už na to nebudou stačit úkoly vedlejšího příběhu. Protože jich nebude dost a bude za ně celkem málo zkušeností. Proto budete muset dělat také denní úkoly, účastnit se Dungeonů a Eventů. Jinak vám to bude trvat strašně moc dlouho, než se někam dostanete. 

Vedlejší úkoly:
Jsou to úkoly, které jsou vám k dispozici v době, kdy se snažíte dosáhnout dalšího levelu, abyste mohli dělat další úkoly z hlavního příběhu. Vždy jsou zhruba dva na úroveň a čím vyšší level jste, tím míň se vám bude zdát, že jich je. Ovšem doporučuju tyto úkoly dělat, protože, věřte mi, každá zkušenost vám bude nakonec dobrá.
Dungeony:
Místa, kde je dobré použít automatický boj, a kde se dá najít hodně vzácných a i ne tak moc vzácných předmětů, které vám určitě budou k užitku. A je jedno, jestly ty, co nemůžete použít prodáte, nebo degradujete, abyste získali esenci na vylepšování předmětů. Dungeony mají denní limit, který je myslím 5 návštěv na Dungeon denně. Je možný, že je to jinak, ale mně to vždycky nabídlo maximálně pět vlezů.

Eventy:
Eventy jsou buď denní, jako třeba zabíjení nějákých mega nestvůr, který se náhodně objevůjí, nebo třeba Event v Arbor Valley, kde vás to teleportuje do nějákýho pekelnýho světa, nebo něco. No, důležitý je, že je z toho docela dobrý vybavení, ale je spousta eventů, který je lepší dělat ve skupině. Například zrovna ten v Arboru. Zkoušela jsem to sama a ten Boss se nedá zabít, pokud člověk nemá skupinu nebo minimálně level 70. (Mám level 44)
Dále jsou pak Eventy sezónní, jako třeba teď tam jsou velikonoce a hráči mohou hledat velikonoční vajíčka a jsou tam i denní questy, který dávají vajíčka, v nichž je ukryto celkem slušný vybavení a peníze. Prostě, pokud to jen trochu jde, účastněte se. :) Ty zkušenosti a odměny stojí za to.
Zvířata:
Dále jsou ve hře zvířata, která jsou buď jezdecká, nebo jako společníci, kteří vám pomáhají v boji. Zvířat je mnoho a ty lepší se dají získat třeba když se denně přihlašujete do hry. Tak jako odměnna za denní login. Nebo náhodně za diamanty z lucky rulett. Nebo myslím, že ze sezónních eventů se taky dá něco takovýho vytřískat. xD Myslím, že právě z toho velikonočního, pokud budete denně po čtrnáct dní rozbíjet vajíčka. xD
Jiné:
Hra je sice prohlížečová, ale na to, že je, má dost slušnou grafiku, moc se neseká, naprosto minimálně.
Dále jsou ve hře čtyři typy, za které můžete hrát. Je tam rytíř, o kterém mám nulové informace, krom toho, že používá meč a štít, neboť za něj nehraju. Dále tam jsou kouzelník a kněz. Jsou si hodně podobní, ale kněz má schopnost uzdravení. Myslím, že kouzelník ji nemá. Oba dva to jsou ale typy, které útočí na dálku, což je docela výhoda, protože člověk udělá aspoň nějáký poškození, než sám nějáký utrží. A toto je pravda i pro lukaře, který je čtvrtý a pokud vím, poslední typ. Technicky vzato, krom toho, že používá místo kouzel schopnosti a neumí se uzdravovat, se vlastně moc od kněze a kouzelníka neliší. Vlastně si myslím, že hlavní rozdíl je mezi rytířem a tím zbytkem, vzhledem k tomu, že rytíři bojují na blízko. Nevím, jestli mohou bojovat na dálku. Možná ano, ale jak říkám. Nevím. Nikdy jsem za ně nehrála. Ale za ten zbytek jo. 

 Závěr:
Vyzkoušejte hru. Rozhodně doporučuju. A navíc, díky automatickému boji a všemu tomuhle je to vlastně celkem relaxační hra a můžete u ní dělat ještě i něco dalšího. Vlastně, abych se přiznala, tak ji hraju i teď, co píšu tento článek. :)
Pokud se rozhodnete hru vyzkoušet, dejte mi vědět, jak se vám líbí. :)
Do hry se můžete zaregistrovat na tomto odkazu - Wings of Destiny

Edit: Už mám level 71

Žádné komentáře:

Okomentovat