15. dubna 2015

Ta paní s taškou

Viděli jste film Bota jménem Melicahr? Ano? A pamatujete si na tu paní s taškou, která byla vlastně hlavní záporná postava, ale objevila se pořádně až ke konci filmu? 
No, tak já jsem dneska šla do školy a když jsem čekala na zelenou, tak na druhým chodníku stojí paní, která té paní s taškou byla opravdu hodně podobná. Dokonce měla stejný tvar brýlí, i když ty její byly sluneční. A samozřejmě měla tašku. Stejný typ, jiný design. 
Nevím, proč první, na co jsem si vzpomněla, byla právě ta paní s taškou z Boty jménem Melichar, ale je to tak. Je to zvláštní, že mám takové asociace, ale možná je to proto, že jsem se na ten film dívala zrovinka před pár dny a navíc jsem ho viděla už tolikrát, že znám spoustu hlášek nazpaměť.
Takže se není čemu divit, když ten a jiné filmy občas začnu citovat.
No nic, teď čekám, až začne psychologie pro ekonomy, jsem zvědavá, co bude na dnešním programu. Doufám, že to bude zajímavý, ale zrovna tento předmět je zajímavý vždy. 
Zrovna jsem se dozvěděla, že naše seminární práce ještě nebyly zhodnoceny a že se na tom teprve pracuje, tak jsem taky zvědavá, jak mi tu moji zhodnotí. Nicméně mě to bavilo psát a myslím, že začínám šeredně odbíhat od tématu, protože toto už s paní s taškou a Botou jménem Melichar rozhodně nic společného nemá. Takže tímto končím a uvidíme se v dalším článku, až nějáký napíšu.
~Ann Elfwind

Žádné komentáře:

Okomentovat